Man on a Ledge (2012)

Υπόθεση: Ο Νικ Κάσιντι ήταν ένας τίμιος αστυνομικός. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε κι αναζητά απεγνωσμένα την πρώτη ευκαιρία για να αποδράσει. Λίγες ώρες αργότερα, στέκεται όρθιος στο περβάζι ενός παραθύρου, φρεσκοξυρισμένος και φορώντας ένα ακριβό κοστούμι, έχοντας από κάτω του την πόλη της Νέας Υόρκης. Ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στον δρόμο, η αστυνομία περιφρουρεί την περιοχή και ικανοποιεί την απαίτηση του Νικ να μιλήσει με την αστυνομική μεσολαβήτρια Λίντια Άντερσον. Η Λίντια, όμως, δε γνωρίζει πως η ίδια αποτελεί κομμάτι του σπουδαίου σχεδίου του Νικ, ενός σχεδίου που θα μπορούσε ίσως να δώσει και στους δυο μια δεύτερη ευκαιρία.
Σχόλιο: Γεμάτη έξυπνες ανατροπές, η ταινία είναι ένα γρήγορο θρίλερ με έντονους ρυθμούς, όπου πρωταγωνιστούν οι Σαμ Ουόρθινγκτον ("Avatar"), Ελίζαμπεθ Μπανκς ("The Next Three Days"), Τζέιμι Μπελ ("The Eagle") και Εντ Χάρις ("The Way Back").
Είδος Ταινίας: Έγκλημα | Θρίλερ
Επίσημη Πρεμιέρα: 26 Ιανουαριου 2012
Χώρα παραγωγής: USA
Σκηνοθεσία: Asger Leth
Σενάριο: Pablo F. Fenjves
Ηθοποιοί: Sam Worthington, Elizabeth Banks and Jamie Bell
IMDd:http://www.imdb.com/title/tt1568338/
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved