Silent Hill (2006-2012)

Silent Hill I (2006)

Η Ρόουζ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η κόρη της Σάρον πεθαίνει από μια θανατηφόρα ασθένεια. Φεύγουν μαζί σε αναζήτηση ενός θεραπευτή, καταλήγουν όμως στη μυστηριώδη και έρημη πόλη που ονομάζεται "Silent Hill". Η μικρή Σάρον εξαφανίζεται και η μητέρα της την αναζητά απεγνωσμένα. Στην πορεία, θα ανακαλύψει ότι η πόλη κατοικείται από διάφορα πλάσματα και πυκνό σκοτάδι. Τα ανθρώπινα όντα που έχουν απομείνει είναι παγιδευμένα και παλεύουν με το σκοτάδι. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, η Ρόουζ ψάχνει να βρει τη μικρή, ενώ παράλληλα μαθαίνει περισσότερα για την ιστορία της πόλης και ότι η κόρη της είναι πιόνι σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι.
Σκηνοθεσία:Christophe Gans
Συγγραφείς:Roger Avary
Ηθοποιοί:Radha Mitchell, Laurie Holden and Sean Bean
Η βαθμολογία:6.5
Είδη:Περιπέτεια | Τρόμου
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:27 Απρ 2006 (Ελλάδα)
Διάρκεια:125 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0384537/

Silent Hill: Revelation II (2012)

Η ιστορία της Χέδερ Μέισον που για πολλά χρόνια ζούσε κυνηγημένη με τον πατέρα της, πάντα ένα βήμα μπροστά από επικίνδυνες δυνάμεις που εκείνη δεν καταλάβαινε. Τώρα, στα 18α γενέθλιά της, η Χέδερ στοιχειώνεται από φριχτούς εφιάλτες και την εξαφάνιση του πατέρα της, για να ανακαλύψει ότι δεν είναι πραγματικά αυτή που μέχρι τώρα νόμιζε. Η αποκάλυψη αυτή την παρασύρει όλο και πιο βαθιά, σε έναν δαιμονικό κόσμο που απειλεί να την παγιδεύσει μια για πάντα στο Silent Hill.
Σκηνοθεσία:Michael J. Bassett
Συγγραφείς:Michael J. Bassett
Ηθοποιοί:Sean Bean, Kit Harington and Radha Mitchell
Η βαθμολογία:-
Είδη:Τρόμου | μυστηρίου | θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:26 Οκτ. του 2012 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:- λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0938330/
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved