To Rome with Love (2012)


Ο γνωστός αρχιτέκτονας Τζον (Άλεκ Μπόλντγουιν) κάνει διακοπές στη Ρώμη, την πόλη στην οποία ζούσε όταν ήταν νέος. Καθώς κάνει βόλτα στην παλιά του γειτονιά, συναντιέται με τον Τζακ (Τζέσε Άιζενμπεργκ), ένα νεαρό άντρα που του μοιάζει. Καθώς ο Τζον παρακολουθεί τον Τζακ να ερωτεύεται την εκθαμβωτική και παιχνιάρα Μόνικα (Έλεν Πέιτζ), τη φίλη της συντρόφου του Σάλι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), ο Τζον ζει εκ νέου ένα από τα πιο οδυνηρά βιώματα της ζωής του.
Ο Τζέρι (Γούντι Άλεν) είναι ένας σκηνοθέτης της όπερας που έχει πια αποσυρθεί. Μαζί με τη γυναίκα του Φίλις (Τζούντι Ντέιβις) ταξιδεύουν στη Ρώμη για να γνωρίσουν τον Μικελάντζελο, τον Ιταλό αρραβωνιαστικό (Φλάβιο Παρέντι) της κόρης τους, Χέιλι (Άλισον Πιλ). Ο Τζέρι μαγεύεται από τον πατέρα του Μικελάντζελο, τον Τζανκάρλο (που υποδύεται ο διάσημος τενόρος Φάμπιο Αρμιλιάτο), ο οποίος όταν κάνει μπάνιο τραγουδάει άριες επιπέδου Σκάλας του Μιλάνο. Πεπεισμένος ότι ένα τέτοιο ταλέντο δεν κρύβεται, ο Τζέρι αρπάζει την ευκαιρία να προωθήσει τον Τζανκάρλο, και ταυτόχρονα να ανανεώσει τη δική του καριέρα.
Ο Λεοπόλντο Πιζανέλο (Ρομπέρτο Μπενίνι), ένας απίστευτα βαρετός τύπος, ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στην Ιταλία, χωρίς όμως να ξέρει το γιατί. Σύντομα οι παπαράτσι ακολουθούν το κάθε του βήμα, ενώ η κάθε λεπτομέρεια γύρω από τη ζωή του, όπως τι προτιμάει για πρωινό και αν φοράει σώβρακο ή σλιπ, γίνονται θέματα φρενώδους ενδιαφέροντος για τα media. Καθώς ο Λεοπόλντο αρχίζει να συνηθίζει τη γοητεία των φλας, σταδιακά συνειδητοποιεί το κόστος της φήμης.
Ο νιόπαντρος Αντόνιο (Αλεσάντρο Τιμπέρι) φτάνει στη Ρώμη από την επαρχία, με την ελπίδα να εντυπωσιάσει τους συγγενείς του με τη αξιαγάπητη νεαρή του γυναίκα (Αλεσάντρα Μαστρονάρντι), ώστε να βρει μια καλή δουλειά στην πρωτεύουσα. Λόγω κάποιων κωμικών παρεξηγήσεων όμως το ζευγάρι χωρίζεται για μια ολόκληρη μέρα. Ο Αντόνιο αναγκάζεται τελικά να παρουσιάσει ως γυναίκα του μια χυμώδη συνοδό πολυτελείας, την Άννα (Πενέλοπε Κρουζ), ενώ η πραγματική του γυναίκα, η Μίλι, πολιορκείται ερωτικά από ένα γνωστό κινηματογραφικό αστέρα (Αντόνιο Αλμπανέζε).
Κι ενώ στη Ρώμη εκτυλίσσονται τόσες πολλές γοητευτικές ιστορίες, τα τέσσερα επεισόδια της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν μιλάνε για ανθρώπους που ζουν ρωμαϊκές περιπέτειες, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.
Είδος Ταινίας: κωμωδία | αισθηματική 
Σκηνοθέτης: Woody Allen
Σενάριο: Woody Allen
Ηθοποιοί: Woody Allen, Penélope Cruz and Jesse Eisenberg
Διάρκεια: 107' Λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2262308/
Trailer
Προβολή
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved